Vlees bestellen?

We slachten regelmatig een koe of een stier. Wil jij een vleespakket reserveren? Dat kan.

Slager Otto uit Heijningen maakt pakketten van 10 kg. Daarin zitten onder meer magere riblappen, sucadelappen, een enkel biefstukje en natuurlijk gehakt. Daarnaast zit er bijvoorbeeld ook schenkel en soepvlees in het pakket. Op die manier gaat er niets van het dier verloren. We laten de stier op een leeftijd van 15 maanden slachten. Daardoor is het vlees mals. Doordat het karkas een paar dagen bij de slager hangt, kan het ook goed besterven. Daardoor breekt het collageen af en ook dat zorgt voor mals vlees.

Een pakket van 10 kg kost ongeveer 125 euro. Ge├»nteresseerd? Je kunt intekenen door onderstaand formulier in te vullen. Zodra het vlees er is stellen we je in volgorde van binnenkomst van aanmelding op de hoogte en kun je de pakketten op komen halen in Zuidland revia cena. Let op, het vlees is weliswaar in porties gesneden, maar niet per portie verpakt. Dat kun je dus zelf thuis doen. Hoeveel pakketten er worden gemaakt is nog niet duidelijk. We weten namelijk nog niet hoeveel de stier weegt… Zodra we overtekend zijn, zetten we je op de wachtlijst. Later dit jaar slachten we waarschijnlijk nog een stier.

Update mei 2020: De eerste stier is geslacht. Je kunt nu intekenen voor het vlees van de stier die we in september slachten.

Ja, ik reserveer een of meerdere vleespakketten.

Ik haal mijn gereserveerde pakketten op in Zuidland zodra er contact met mij is opgenomen.