Strow debuteert bij Radio Rijnmond

Strow, de band van Stein en Mischa, was afgelopen vrijdag te horen bij Radio Rijnmond. Verslaggever Erik Lemmers en zijn collega Britney Windt, waren afgelopen vrijdag te gast bij Boerderijwinkel Zevenbergen. Ze maakten er samen het programma Dwars door Rijnmond.

Recordshop, het nummer dat de band speelde, kun je hier beluisteren. Strow was maar een klein onderdeel van het programma dat Radio Rijnmond maakte. Drie uur lang waren de radiomakers op het erf van de Boerderijwinkel te vinden. Ze praatten er over het bedrijf, Kratje Koekendorp, het belang van eten uit het seizoen en over lokale groenten en fruit. Collega-akkerbouwer Johan van Beek vertelde over de zoete aardappelen die hij teelt in Nederland, zodat ze niet meer van de andere kant van de wereld ingevlogen hoeven te worden. Wil je het programma terug luisteren? Dat kan. Ieder van onderstaande links vertegenwoordigt een van de drie uren.

Dwars door Rijnmond – 22 april 2022 – Uur 1

Dwars door Rijnmond – 22 april 2022 – Uur 2

Dwars door Rijnmond – 22 april 2022 – Uur 3

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!