Stein en Mischa spelen tijdens Gluren bij de Buren

Stein, de zoon van Yvonne en Gertjan, treedt zondag 5 september samen met Mischa op tijdens Gluren bij de Buren. Gewoon, op het grasveld voor de Boerderijwinkel.

Gluren bij de Buren is een evenement dat in verschillende gemeenten in Nederland op 5 september wordt georganiseerd. Dan kan iedereen naar beginnende maar ook gevorderde muzikanten komen luisteren die optreden in de tuinen van de inwoners van de gemeente. Ook Nissewaard doet aan dit evenement mee. En sterker nog: ook bij de Boerderijwinkel kun je naar een optreden kijken en luisteren. En niet zo maar een optreden… Tijdens de gitaarlessen kwamen Mischa en Stein elkaar tegen. Ze bleken van dezelfde soort muziek te houden en gingen wat covers spelen van liedjes die ze allebei kenden. Stein op gitaar en Mischa zang en gitaar. Al snel begonnen ze ook wat eigen nummers te schrijven. Ze treden drie keer op in de tuin bij Boerderijwinkel Zevenbergen. Om precies te zijn om 12.45 uur, 14.15 uur en 15.45 uur. Het optreden duurt ongeveer een half uur en bevat onder meer covers van Fleetwood Mac, Marcus King en Bonnie Raitt. Maar niet alleen dat: het duo speelt een ook aantal zelfgeschreven nummers. Benieuwd? Kom kijken. De toegang is gratis, er is ruimte voor zo’n 30 mensen en vol=vol.  Er is voldoende ruimte en er staan stoelen en bankjes.

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!