Reserveer nu ook een varkensvleespakket

Bent u liefhebber van varkensvlees? Dan hebben we goed nieuws!  We zijn een samenwerking aangegaan met varkenshouder Kees Meerkerk uit Streefkerk en daarom kunt u deze week op varkensvleespakketten intekenen.

Kees fokt een kruising van Pietrain en Topigs varkens. De Piétrain is een van oorsprong zwart-wit Belgisch varkensras dat tussen 1920 en 1950 alleen in en rond Petrem bij Geldenaken werd gefokt. Het dier zelf is weer een kruising tussen het Belgisch Landras en de Engelse Berkshires. De varkens staan bekend om hun stevige hammen. Het vlees is van hoge kwaliteit maar is niet vet.

Elk pakket weegt 5 kilo en bevat alle verschillende soorten vlees van het varken. Zo zit er in het pakket varkensgehakt, schnitzel, karbonade, gekruide worst, hamlappen en speklapjes. Het pakket is al in porties verdeelt, maar moet je zelf invriezen. Het vlees kost 11,50 euro per kilo. Een pakket kost dus 57,50 euro. Met een beetje geluk is het pakket donderdag al op te halen. LET OP: Mocht het aantal reserveringen het totaal aantal beschikbare pakketten overstijgen, en die kans bestaat, dan kom je op de lijst voor het volgende varken dat geslacht gaat worden.

Ja, ik reserveer een of meerdere varkensvleespakketten.

Ik haal mijn gereserveerde pakketten op in Zuidland zodra er contact met mij is opgenomen.Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!