Aziatische wraps met paksoi en biefstuk

Recept Afdrukken
Aziatische wraps met paksoi en biefstuk
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de biefstuk in reepjes en meng met de sojasaus en sesamzaad. Laat 15 minuten staan.
  2. Bak de champignons in een ruime pan in 2 eetlepels zonnebloemolie 2 minuten.
  3. Schep de paksoi en taugé erdoor, laat 2 minuten slinken maar het mag knapperig blijven. Laat uitlekken in een vergiet (als dat nodig is) en doe het terug in de pan.
  4. Meng met de oestersaus en warm even door. Laat het vlees ook even uitlekken.
  5. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie olie in een koekenpan en bak de biefreepjes in een paar minuten op hoog vuur bruin maar niet te gaar.
  6. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de paksoi en taugé erover en daarover de biefreepjes.