Porties |
Ingrediënten
- 400 gram biefstuk
- 2 el japanse sojasaus
- 2 el sesamzaad
- 2 stronken paksoi
- 100 gram tauge afgespoeld
- 200 gram champignons
- 2 el oestersaus
- 8 stuks tortillawraps
Ingrediënten
|
Instructies
- Snijd de biefstuk in reepjes en meng met de sojasaus en sesamzaad. Laat 15 minuten staan.
- Bak de champignons in een ruime pan in 2 eetlepels zonnebloemolie 2 minuten.
- Schep de paksoi en taugé erdoor, laat 2 minuten slinken maar het mag knapperig blijven. Laat uitlekken in een vergiet (als dat nodig is) en doe het terug in de pan.
- Meng met de oestersaus en warm even door. Laat het vlees ook even uitlekken.
- Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie olie in een koekenpan en bak de biefreepjes in een paar minuten op hoog vuur bruin maar niet te gaar.
- Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de paksoi en taugé erover en daarover de biefreepjes.