Nu in de winkel: pompoensoep van onze eigen pompoenen

Onze Crown Prince pompoenen vinden niet alleen hun weg naar de klanten van Rechtstreex, ze zitten nu ook in onze eigen overheerlijke pompoensoep!

Eerst dachten we er nog even over om zelf soep te maken van onze onbespoten pompoenen, maar uiteindelijk hebben we dat werk toch maar uitbesteed aan Herma van Mosterd en Meer. Jazeker, dezelfde Herma die ook onze chutney’s, jams, mosterds en mayonaises maakt.

De Koekendorper pompoensoep is gepasteuriseerd in glazen flessen en daardoor ongeopend zeker zes maanden houdbaar. In een fles gaat 670 ml. Dat lijkt weinig, maar de soep is bewust heel dik gelaten. Door de soep, naar smaak te verdunnen met water, gaan er zeker vier koppen uit. Naast geroosterde pompoen bevat deze soep ook groentebouillon, wortel, ui, knoflook, olijfolie, komijn, koriander, gerookt paprikapoeder, peper en zeezout. De toegevoegde groenten zijn allemaal biologisch geteeld.

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!