Nog meer brood: worstenbroodjes en naanbrood

De samenwerking van bakker Jan van Harberden uit Mellisant verloopt zo leuk, dat we nog meer door hem gebakken producten in ons assortiment opnemen. Deze week nieuw in de winkel: heerlijke worstenbroodjes en naanbrood.

Vorige week hadden we voor het eerst boerderijkoekjes en de ontzettend lekkere Koekendorper Kruidkoek. Allemaal speciaal voor ons gebakken. Ondertussen zijn we zelf al geruime tijd verknocht aan de heerlijke worstenbroodjes die Van Harberden bakt. En waarom zouden we die jullie niet laten proeven? Daarom hebben we ze vanaf donderdag ook bij ons in de vriezer.

In Kratje Koekendorp zit deze week ook naanbrood dat door Van Harberden is gebakken. Naanbrood lijkt een beetje op een pita. Het is gemaakt van tarwemeel en komt van oorsprong uit Centraal- en Zuid-Azië. Je kunt het bijvoorbeeld eten  bij Indiase gerechten zoals curry. Knoflook en kruiden als komijn, koriander en zwarte komijn geven de naan zijn typische smaak.

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!