Mischa en Stein spelen de sterren van de hemel

Featured Video Play Icon

Het was een schitterende zondagmiddag, 5 september. Mischa en Stein traden ter gelegenheid van het Gluren bij de Buren festival op voor de Boerderijwinkel. Het bleek een groot succes.

Mischa en Stein speelden zes nummer, tijdens de half uur durende set. En dat drie keer. Covers van Fleetwood Mac, Bonnie Raitt en Marcus King werden afgewisseld door drie eigen nummers. Liedjes die het tweetal binnen nog geen twee maanden had geschreven. Het publiek op de bankjes voor de winkel genoot ervan. Ook de opkomst was groot. Ieder optreden zaten zeker 30 mensen naar het duo te luisteren. Heb je het gemist? Een van de bezoekers heeft een filmpje gemaakt dat nu op youtube is terug te vinden. En voor het gemak plaatsen we het ook hier maar even. En zelfs de regionale omroep Linq kwam nog even langs, zodat Mischa en Stein ook op de rest van het eiland op tv zijn terug te zien.

 

 

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!