Kruidenprikkels in de Boerderijwinkel

Dave en Monique Zwaartman uit Oostvoorne runnen samen het bedrijfje Kruidenprikkels. Ze maken azijnen, thee en keukenkruiden uit kruiden uit eigen tuin, het bos en de duinen van Oostvoorne. We verkopen ze in de Boerderijwinkel.

Dave is herborist, ofwel kruidendeskundige, en tevens culinair adviseur en chef kok. Hij kan dan ook eindeloos vertellen over toepassingen van kruiden in het eten. Dat doet hij ook tijdens zijn rondleidingen en het bos en de duinen. Zijn hobby mondde uiteindelijk uit in Kruidenprikkels. Dagelijks gaat de herborist naar zijn tuin: de prikkeltuin. Daar verbouwt daar kruiden die hij verwerkt in zijn producten. Komt het verhaal je bekend voor? Dat kan. Dave was ooit te zien in het televisieprogramma Binnestebuiten.  In de Boerderijwinkel verkopen we verschillende producten die het tweetal maakt. Denk bijvoorbeeld aan Kamillethee, Sterrenmix en Duin- en Tuin-thee. Daarnaast verkopen we nu ook verschillende azijnen, zouten en keukenkruiden. Allemaal erg smaakvolle producten. En weet je wat ook leuk is? Dave en Monique maakten een kookboek voor kinderen. Kids kookboek met Wilde planten, zo heet het. En ook dat boek kun je bij ons kopen, net als het leuke Wilde Plantenbordspel!

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!