Nu: GRATIS bezorging in Zuidland en Simonshaven!

Naast Kratje Koekendorp maken we ook wekelijks fruitkratten die we bij bedrijven bezorgen. Zo rijden we elke maandagochtend onder meer naar de Maasvlakte om de fruitkratten op verschillende werkplekken te bezorgen.

 

Die kratjes worden maandagochtend in alle vroegte gemaakt. Zo weten we zeker dat ze gevuld zijn met het vers fruit. Fruit dat varieert met de seizoenen en voor een groot deel afkomstig is van de Zuid-Hollandse Eilanden. Geen enkele krat is gelijk, omdat ieder bedrijf weer andere wensen heeft. En daar willen we dan ook aan voldoen. Daarbij is persoonlijk contact de sleutel. Denkt u nu ook: ‘wij willen ook wekelijks vers fruit ons kantoor’, neem dan contact op met Yvonne Romein op het telefoonnummer 0611391300 of 0181452609 of vul het onderstaande formulier in.

Ik wil een fruitkratje op het werk

Ja, ik ben geïnteresseerd in een fruitkratje op het werk. Ik vul mijn gegevens in, zodat Yonne contact met me op kan nemen om de details door te spreken.


Heb je specifieke wensen?

Heb je een specifieke vraag of wens voor wat betreft het fruitkratje op jouw werk? Stel hem hier en we geven je zo spoedig mogelijk een antwoord of reactie.


Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!
Categorieën: Blog

JOUW WINKELWAGEN
  • Er zitten geen producten in de winkelwagen
0