Bezorgen tijdens corona-crisis

Sinds het begin van de corona-crisis bezorgen we Kratje Koekendorp en aardappelen ook in de gemeenten Nissewaard en Hellevoetsluis aan huis bij die mensen die niet het huis uit durven of mogen. En vooralsnog is dat bezorgen gratis.

Dat kunnen we niet doen zonder geweldige vrijwilligers te weten Gertjan’s zus Alice van Eck-Zevenbergen en Suzanne Nieuwland, Judith Tkuaz en Margo de Leur . De laatste drie zijn medewerkers van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden team Voorne-Putten Rozenburg. Zij zorgen er dus voor dat het Kratje Koekendorp gratis wordt bij de mensen die dat hard nodig hebben! We zijn hen dankbaar…

De komende weken bekijken we iedere week weer of we door kunnen gaan met (gratis) bezorgen. Bestellen kan op www.boerderijwinkelzevenbergen.nl/winkel/ Iedere bestelling die voor woensdagavond wordt doorgegeven, bezorgen we op zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur.

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Ik wil me abonneren op de nieuwsbrief van Boerderijwinkel Zevenbergen en ontvang iedere week de inhoud van de krat en ander nieuws in mijn mailbox!